Kht Renhet

Toiminta

Renhet on monitoimitalli, melko yksityinen sellainen. Pidän kuitenkin kisoja silloin tällöin, sekä tunteja ja valmennuksia aina niitä toivoville. Talli toimii vankasti yhteistyössä Sakeran kanssa, ja minulla on kolme eri satakuntalaisista harrastajista koostuvaa valmennusryhmää. Tallilla ei ole kasvatustoimintaa. Kisoja on järjestetty kolmet kappaleet; avajaiskisat 2012, este- ja koulukisat 2013 ja Renhetin & Creoton yhteiskisat 2015. Pidimme myös leirin vuonna 2014.

Tunteja tms voit kysellä joko vieraskirjaan raapustamalla tai heittämällä säpöä ([email protected]). Voit ottaa myös minuun foorumilla yhteyttä, käyttäjälle Viltsuh.

Talli

Renhetin talli sijaitsee Ulvilassa, Porin vieressä Satakunnassa. Tallirakennuksena toimii ulkorakennuksen vanha sauna, jota on käytön jälkeen tuunattu ensin varastoksi, (lauteet poistettu) ja myöhemmin, joskus 2011 keppihevostalliksi, jonka jälkeen saunasta hävisivät kiuas ja pyykkipata. Tallissa on yhteensä seitsemän karsinaa: kolme isompaa yhdellä seinällä ja neljä hieman pienempää toisella. Tallitoimistona palvelee pöytä laatikkoineen ja kaappeineen. Laatikosta löytyvät kaikki paperit ja kaapeista ja niiden hyllyiltä taas sekalaisen tavaran lisäksi loimet ja harjat. Istumatilaa normaalitilanteessa on jakkaran ja penkin verran, mutta onpa talliin viisikin ihmistä saatu istutettua. Kaapin lisäksi hevosten tavaroita löytyy korivaunusta ja hyllystä seinällä. Riimuilla on oma naulakkonsa kuten myös suitsilla. Juoksutusliina ja muut yhteisessä käytössä olevat varusteet löytyvät suitsien vierestä nauloista.

Tallilla ei ole nykyään enää tarhoja. Ratsastustilaa on mukavasti, etupihalla nurmikko-/sorakenttä ja takana hyvä, tasainen ruohokenttä. Esteitä on viisi tolppaparia, kasa puupuomeja ja jonkin verran tötteröitä. Maastoihin pääsee kävelellen parisataa metriä. Löytyy niin peltoa kuin metsääkin. Lisäksi vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääsee upeille Yyterin sannoille.
Ulkoasun © Veikkalay 2009, Kuva ja muokkaus © Viltsuh. » Sivun alkuun